Stap in je kracht

Psychomotorisch Leer- en Gedragsspecialist

Voor kind, ouders en school


In mijn praktijk begeleid ik kinderen bij leer- en gedragsuitdagingen.
Zo komen er kinderen die moeite blijven houden met (begrijpend) lezen, spelling, schrijven, handschriftproblemen, leren leren. Maar ook zie ik regelmatig kinderen in de praktijk die moeite hebben met stilzitten, veel wiebelen, concentratieproblemen, weinig zelfvertrouwen, faalangst of hoogsensitief zijn, ADHD, ADD of autisme.

Ik vind het belangrijk om goed naar het kind te kijken en samen te onderzoeken wat de oorzaak van het probleem is. Hierbij kan je denken aan primitieve reflexrestanten, fixatie disparatie, visueel ruimtelijke problemen, auditieve verwerkingsproblemen, lateralisatieproblemen, concentratieproblemen, performaal – verbaalkloof etc.

Door op zoek te gaan naar de oorzaak van het probleem, kan je pas echt vooruit komen. En dat is wat ik wil! Werken aan een oplossing. Hierbij kijk ik ook naar de talenten van het kind. Aanpakken doen we door actief bezig te zijn! Door je hele lijf te gebruiken, ontstaat een balans!

Eerst de basis, daarna bouwen we verder!

Door op onderstaande links te klikken, zie je waar mijn specialismen liggen en welk maatwerk ik kan bieden voor je kind. Heb je vragen of wil je dat ik meekijk bij de hulpvraag voor je kind, neem gerust contact op.Gespecialiseerd Visueel Screener en trainer 

JaMaRa rekencoach

DominantieMatrix coach 

Movement Based Learning  

Schrijfmotorische therapie 

Ruimtelijk zicht en inzicht coach 

WoordBeeldTrainer-Coach 

LeesMatrixCoach