Stap in je kracht

Kindercoach op school

Voor alle kinderen en ouders op de basisschool

Een eigen kindercoach op je school! Hoe mooi is dat!
Ziet jouw school ook kansen?!
Werk jij op een school die graag denkt in kansen?
Staan jullie voor goed onderwijs én kinderen die lekker in hun vel zitten?

Dan is de volgende aanbieding er zeker één die je niet wil missen.

In samenwerking met de beroepsvereniging Adiona, maak ik mij hard vanuit mijn hart. Na ruim 32 jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, werk ik sinds 2017 vanuit mijn eigen praktijk de Goastok coaching, training & advies.
Mijn ervaring is dat het coachen van kinderen (en jongeren) in school iets is waar leerkrachten graag mee bezig zouden zijn, maar het ontbreekt leerkrachten aan tijd, kennis of vaardigheden.

Een kindercoach in je school kan hierin de uitkomst bieden!

Mijn aanbod voor jouw school!

  • Inloopspreekuur Kindercoach;
  • Maandelijks telefonisch spreekuur voor ouders/verzorgers;
  • Maandelijks koffiemoment met ouders/verzorgers.

Inloopspreekuur Kindercoach

Ieder kind heeft te maken met zijn of haar eigen uitdagingen die impact hebben op de sociale en emotionele ontwikkeling: denk aan: scheiding, rouw en verlies, faalangst/onzekerheid, eetproblemen, concentratieproblemen, pesten, nachtmerries, kwetsbare thuissituaties etc.
In dit inloopspreekuur Kindercoach krijgt ieder kind op jouw basisschool de gelegenheid, tijd en aandacht om (hulp)vragen te stellen, situaties te bespreken of om zijn/haar eigen verhaal te doen in een veilige en vertrouwde omgeving.
Het doel van dit inloopspreekuur Kindercoach op jouw basisschool is om een bijdrage te leveren aan het welbevinden van het kind, om gezond en veilig op te groeien en te leren.

Maandelijks telefonisch spreekuur en koffiemoment voor ouders

Voor ouders/verzorgers is er maandelijks een telefonisch spreekuur en een koffiemoment met mij. Hierin worden (hulp)vragen besproken, komen verschillende thema’s aan bod en het koffiemoment brengt ouders in contact met elkaar om eigen netwerk te vergroten.

Hoe werkt het

  • Minimaal 1 x per week houd ik een inloopspreekuur op school.
  • Eerst maak ik kennis met de kinderen. Ik ga langs de klassen en vertel over het inloopspreekuur.
  • In de klassen bied ik ook allerlei spel-en beweginsvormen aan m.b.t. sociale emotionele ontwikkeling en groepsvorming. De volgende thema's komen hierbij aan de orde; zoals contact maken, grenzen stellen, samenwerken, vertrouwen in jezelf en in de ander etc.
  • Ik ben altijd zichtbaar en herkenbaar voor kinderen.

 

Een inloopspreekuur Kindercoach is Preventief en Praktisch!

Nieuwsgierig geworden naar een samenwerking of zou je graag wat meer informatie krijgen? Neem dan contact op via mail a.kraayenvanger@degoastok.nl ,app of bel 06 15081941
Ik hoor graag van je!