Stap in je kracht

Dat is handig! Neem contact op via WhatsApp

'de Goastok'

coaching, training & advies

voor kinderen, ouders en scholen

Mijn naam is Anita Kraayenvanger van de Goastok.

Een Goastok is een oude Twentse wandelstok en “goan” betekent gaan.

Ik ben de enige coach en trainer in Nederland die de Goastok inzet om kinderen spelenderwijs de volgende stap te laten zetten in hun ontwikkeling. De stok helpt bij het verwerken van ervaringen met emoties als angst, boosheid en eenzaamheid.

Met ruim 30 jaar onderwijservaring zet ik in op individuele persoonlijke ontwikkeling van het kind in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar.

Mijn praktijk is gevestigd op een prachtige locatie buitenaf in Markelo. Een plek zonder prikkels waar iedereen zich direct thuis voelt.

Ik geloof dat kinderen de oplossing voor hun hulpvraag in zichzelf hebben.

Samen gaan we op avontuur en maken een eigen Goastok. De stok werd vroeger ingezet voor bescherming of veiligheid. Tegenwoordig gebruiken de kinderen de Goastok als krachtstok. Deze stok omvat alles om weer op eigen kracht verder te kunnen. Het kind krijgt zelfvertrouwen, het leert grenzen bewaken en voor zichzelf op te komen.

De Goastok verzorgt ook trainingen die kinderen in hun kracht te zetten. Dit doe ik voor scholen in het Primair onderwijs en individueel.

Als extra hulpmiddel zet ik Geboorte in Kaart en Numerologie in, want sommige zaken in het leven hebben te maken met hoe en wanneer je bent geboren.

Gun je kind een volgende stap te zetten, pak een Goastok en Goan!

Workshop

Wie ben ik Echt?!

Vraag jij je weleens af waarom jij doet zoals je doet?Waarom jij iemand bent die graag nieuwe dingen wil doen en...

Recensie

Ruim twee jaar hebben we ondersteuning gehad bij...

Lees meer

Recensie

Een hele fijne plek voor elk kind! Anita is open, enthousiast, flexibel en denkt in mogelijkheden. Ze sluit aan bij het kind en nadien...

Lees meer

Recensie

Anita is een enthousiaste gedreven coach, je krijgt een warm welkom en ze haalt alles uit de kast om je...

Lees meer

Recensie

Anita luistert goed naar je problemen en probeert dan samen met een oplossing te komen die voor jou werkt.Ze kan goed op het niveau...

Lees meer

Recensie

Samen met twee andere stagiaires hebben wij een bezoek gebracht bij Anita. Dit bezoek was bedoeld om informatie op te doen met betrekking...

Lees meer

Uitleg van “de Goastok”

een oud Twents gebruik!

Een goastok is een traditionele Twentse wandelstok die vaak te herkennen is aan de gedraaide vorm van het hout. In mijn praktijk maken kinderen...

Themabrief

Recente Themabrieven