Stap in je kracht

Recensies

05-01-2024: Inge 

Onze zoon heeft bijna een jaar begeleiding gehad van Anita. Hij vond het niet altijd even makkelijk maar we gingen stapje voor stapje vooruit. Door de rustige en geduldige begeleiding heeft het zijn resultaat gegeven.  Veel thuis geoefend en oefen
Materialen meegekregen, ( wat heeft Anita niet) erg veel diversiteit in speel en spel materialen waardoor het oefenen leuker word. Zowel thuis als bij de praktijk veel geoefend en hierdoor een rustigere jongen met meer zelfvertrouwen gekregen. Weet hoe hij voor zich zelf moet opkomen en kan nu duidelijk de STOP grens aangeven.
We zijn erg blij met de hulp van Anita en kunnen dit anderen echt aanraden!
Dank je voor alle fijne hulp!

07-12-2023: Lisanne 
Coaching en begeleiding die op maat wordt gebracht voor het kind in kwestie, waarbij ze alle nodige kennis heeft en inbrengt. Daarnaast wordt alles met een heel persoonlijke aanpak gebracht. Aanrader.

02-08-2023: Willemijn
Ruim twee jaar hebben we ondersteuning gehad bij Anita. Fijn contact en het heeft ons veel gebracht in het gezin. Anita weet waar ze het over heeft en zoekt naar dat wat past bij het kind en gezin.

07-04-2023: Olga 
Een hele fijne plek voor elk kind! Anita is open, enthousiast, flexibel en denkt in mogelijkheden. Ze sluit aan bij het kind en nadien krijg je altijd een samenvatting en foto's. Heel waardevol!

10-02-2022: Dyonne 
Samen met twee andere stagiaires hebben wij een bezoek gebracht bij Anita. Dit bezoek was bedoeld om informatie op te doen met betrekking tot hoe Anita werkt en welke methodes ze toepast. Het bezoek heb ik als heel positief ervaren. Anita vertelde namelijk niet alleen haar werkwijze maar liet het ons ook uit proberen door met ons verschillende opdrachten uit te voeren. Hier wist ze me zelfs mee te emotioneel mee te raken. Anita is een mooi open en gezellig mens waardoor het fijn voelt om je verhaal met haar te delen. Kortom het was een gezellige, mooie en informatieve ochtend.

10-02-2022: Merit 
Ik heb een ontzettend leerzame ochtend gehad samen met mijn mede stagiaires! Ik heb veel dingen kunnen ervaren waar door het super interessant was. Zeker een aanrader!

05-02-2022: Niels 
Met een aantal medestagiaires waren wij uitgenodigd om langs te komen bij Anita, om te ervaren hoe een kindercoach te werk gaat en wat de Goastok inhoud. Ik volg op het moment de opleiding tot social worker en vond het daarom erg leuk en leerzaam dat wij deze kans kregen! Wij hebben mogen ervaren welke methodes en technieken een kindercoach kan inzetten en hoe speelgoed en spellen als middel kunnen worden ingezet om met elkaar in gesprek te komen. Ook heb ik mogen ervaren hoe numerologie werkt en wat dit kan zeggen over mij als persoon. Het was zeker de moeite waard en ik zou anderen dan ook aanraden om hetzelfde te doen!

05-01-2022: Adinda 
Met de groep BLOEI ondernemerscoaches hebben we bij Anita een workshop numerologie gevolgd. We kregen een zeer uitgebreid rapport over ons zelf wat al fantastisch was, maar ze heeft ons ook meegenomen hoe je het zelf uit kan rekenen. De dag was supergoed verzorgd en ik was onder de indruk hoeveel Anita weet over numerologie en de type mensen. Het was een superdag op een prachtige plek net buiten Markelo.

22-12-2021: Wendy 
Wat een geweldige workshop Numerologie hadden we zaterdag 18 december 2021! We deden veel inzichten op, Anita had voor een ieder van ons alles helemaal uitgewerkt. Een compleet boekwerk over onszelf. Geweldig!! Verder leerden we in basis zelf de berekening te maken voor anderen. Handig voor onszelf als coaches te gebruiken voor onze coachees. De persoonlijke aandacht van Anita maakte het geheel compleet. het ontbrak ons werkelijk aan niets. Nogmaals dank Anita!!

10-07-2021: Bianca 
Wij hebben een teambuilding numerologie gehad.
prachtig ruimte binnen en buiten.
Anita had alles tot in de puntjes voorbereid. Ook de lunch was erg goed verzorgd, er ontbrak ons aan niets, Super.
We hebben het erg fijn gehad, veel van opgestoken en weer even met de neus op de feiten gedrukt (positief).
Heel hartelijk bedankt voor deze dag????

01-02-2021: Karin 
Anita is een enthousiaste gedreven coach, je krijgt een warm welkom en ze haalt alles uit de kast om je verder te helpen in je proces. Verschillende werkvormen passend bij waar jij tegenaan loopt. De numerologie uitwerking is een mooi en zeer uitgebreid middel om richting te geven aan je handelen. Ben blij dat ik haar heb leren kennen!

10-01-20214: Laurine 
Mooi om te zien dat mijn zoon binnen een uur even totaal ergens anders is met zijn hoofd, even uit de drukte, uit zijn 'lastige' omgeving. Bij Anita kwamen we om steeds weer een leuk klein doel te halen. Zonder dat er veel druk achter zit of het binnen een tijdslimiet moet. Steeds iets anders en zowel binnen als buiten. Het contact is heel direct, nuchter en duidelijk. "we gaan het gewoon doen"
Onderwel kwamen er tips en merkte ik dat Anita heel vlot door had wat er voor een kind bij haar aan tafel zat. Een mooie aanvulling voor onze zoon naast andere therapieën en begeleiding op school etc. Het gaat er daar niet om wat er allemaal aan de hand is maar wat je met je handen doet. En zo werkten we 'stiekem' aan bijvoorbeeld het zelfvertrouwen, regulatie en coördinatie. Bedankt voor alles!

10-01-2021: Olga 
De goastok is een mooie praktijk. Het ligt heerlijk buitenaf in het bos. Anita is positief, open en zorgt ervoor dat het kind zich gelijk op zijn gemak voelt. Er is super veel te doen en te beleven. Er wordt een duidelijk behandelplan opgesteld, concrete doelen gemaakt en de lijntjes naar ouders zijn kort. Na een bijeenkomst krijg je altijd een reflectie en vaak foto's. Een hele positieve ervaring!

10-01-2021: Marieke 
Mijn kinderen hebben beiden bijna een jaar coaching gevolgd bij Anita. Aangezien ik zelf uit de zorg kom ben ik nogal kritisch en was ik dan ook erg benieuwd wat ons te wachten stond.
Haar praktijk ligt op een prachtige vrije plek middenin de natuur, onwijs pluspunt voor 2 jonge stuiterballen. Anita is een lieve krachtige vrouw die met haar oprechte aandacht en kennis snel aansluiting had bij de belevingswereld van de kinderen. Als ouder kon ik goed met haar samenwerken en sparren. De jongens vonden het werken aan hun issues niet altijd makkelijk maar de leuke activiteiten en nabijheid van Anita maakten dat ze zich veilig voelden om flinke stappen te zetten in hun ontwikkeling.

10-01-2021: Danielle 
Als je bij Anita binnenkomt in haar gezellige coachingsruimte ervaar je direct haar warmte en open houding. Ze is een kleurrijk persoon in letterlijke en figuurlijke zin. Ze beschikt over een arsenaal aan speelgoed, knutselspullen en coachingsvarianten, zodat er altijd wel iets is dat aansluit bij de belevingswereld van het kind. Daarnaast woont ze buitenaf bij een bos, zodat ook coaching in de natuur ingezet kan worden.
Onze zoon (8 jaar) kwam een jaar geleden voor het eerst bij haar omdat hij gepest werd op school. Hij voelde zich direct op zijn gemak bij Anita. Wat heeft hij veel geleerd in de sessies met Anita en wat is hij veranderd! We hebben nu een zelfverzekerde jongen die veel krachtiger staat en geleerd heeft dat hij er ook mag zijn. Het is een mooi proces geweest waarin Anita onze zoon en ons gezin heel veel inzichten heeft gegeven.
Onze zoon vind het heel jammer dat het coachingstraject is afgelopen, maar gelukkig geeft Anita ook regelmatig leuke workshops. Dus een goede reden om nog eens terug te komen.

06-11-2020:  
Onze kinderen zijn innerlijk erg gegroeid sinds ze naar Anita zijn geweest. Ze zijn opener rustiger blijer en komen beter voor zichzelf op! De creatieve manier van therapie is geweldig. De kinderen omwikkelen spelenderwijs. Bedankt Anita

13-10-2020:  
Anita luistert goed naar je problemen en probeert dan samen met een oplossing te komen die voor jou werkt.
Ze kan goed op het niveau van kinderen denken en ze is volgens mijn dochter "gewoon" gezellig.