Stap in je kracht

Recensies

Wij hebben een teambuilding numerologie gehad.
prachtig ruimte binnen en buiten.
Anita had alles tot in de puntjes voorbereid. Ook de lunch was erg goed verzorgd, er ontbrak ons aan niets, Super.
We hebben het erg fijn gehad, veel van opgestoken en weer even met de neus op de feiten gedrukt (positief).
Heel hartelijk bedankt voor deze dag????

Anita is een enthousiaste gedreven coach, je krijgt een warm welkom en ze haalt alles uit de kast om je verder te helpen in je proces. Verschillende werkvormen passend bij waar jij tegenaan loopt. De numerologie uitwerking is een mooi en zeer uitgebreid middel om richting te geven aan je handelen. Ben blij dat ik haar heb leren kennen!

Mooi om te zien dat mijn zoon binnen een uur even totaal ergens anders is met zijn hoofd, even uit de drukte, uit zijn 'lastige' omgeving. Bij Anita kwamen we om steeds weer een leuk klein doel te halen. Zonder dat er veel druk achter zit of het binnen een tijdslimiet moet. Steeds iets anders en zowel binnen als buiten. Het contact is heel direct, nuchter en duidelijk. "we gaan het gewoon doen"
Onderwel kwamen er tips en merkte ik dat Anita heel vlot door had wat er voor een kind bij haar aan tafel zat. Een mooie aanvulling voor onze zoon naast andere therapieën en begeleiding op school etc. Het gaat er daar niet om wat er allemaal aan de hand is maar wat je met je handen doet. En zo werkten we 'stiekem' aan bijvoorbeeld het zelfvertrouwen, regulatie en coördinatie. Bedankt voor alles!

De goastok is een mooie praktijk. Het ligt heerlijk buitenaf in het bos. Anita is positief, open en zorgt ervoor dat het kind zich gelijk op zijn gemak voelt. Er is super veel te doen en te beleven. Er wordt een duidelijk behandelplan opgesteld, concrete doelen gemaakt en de lijntjes naar ouders zijn kort. Na een bijeenkomst krijg je altijd een reflectie en vaak foto's. Een hele positieve ervaring!

Mijn kinderen hebben beiden bijna een jaar coaching gevolgd bij Anita. Aangezien ik zelf uit de zorg kom ben ik nogal kritisch en was ik dan ook erg benieuwd wat ons te wachten stond.
Haar praktijk ligt op een prachtige vrije plek middenin de natuur, onwijs pluspunt voor 2 jonge stuiterballen. Anita is een lieve krachtige vrouw die met haar oprechte aandacht en kennis snel aansluiting had bij de belevingswereld van de kinderen. Als ouder kon ik goed met haar samenwerken en sparren. De jongens vonden het werken aan hun issues niet altijd makkelijk maar de leuke activiteiten en nabijheid van Anita maakten dat ze zich veilig voelden om flinke stappen te zetten in hun ontwikkeling.

Als je bij Anita binnenkomt in haar gezellige coachingsruimte ervaar je direct haar warmte en open houding. Ze is een kleurrijk persoon in letterlijke en figuurlijke zin. Ze beschikt over een arsenaal aan speelgoed, knutselspullen en coachingsvarianten, zodat er altijd wel iets is dat aansluit bij de belevingswereld van het kind. Daarnaast woont ze buitenaf bij een bos, zodat ook coaching in de natuur ingezet kan worden.
Onze zoon (8 jaar) kwam een jaar geleden voor het eerst bij haar omdat hij gepest werd op school. Hij voelde zich direct op zijn gemak bij Anita. Wat heeft hij veel geleerd in de sessies met Anita en wat is hij veranderd! We hebben nu een zelfverzekerde jongen die veel krachtiger staat en geleerd heeft dat hij er ook mag zijn. Het is een mooi proces geweest waarin Anita onze zoon en ons gezin heel veel inzichten heeft gegeven.
Onze zoon vind het heel jammer dat het coachingstraject is afgelopen, maar gelukkig geeft Anita ook regelmatig leuke workshops. Dus een goede reden om nog eens terug te komen.

Onze kinderen zijn innerlijk erg gegroeid sinds ze naar Anita zijn geweest. Ze zijn opener rustiger blijer en komen beter voor zichzelf op! De creatieve manier van therapie is geweldig. De kinderen omwikkelen spelenderwijs. Bedankt Anita

Anita luistert goed naar je problemen en probeert dan samen met een oplossing te komen die voor jou werkt.
Ze kan goed op het niveau van kinderen denken en ze is volgens mijn dochter "gewoon" gezellig.